Benidorm, Costa Blanca, Valencia, Spanje

Benidorm is een badplaats aan de Spaanse kust (de Costa Blanca). Benidorm ligt op 41 kilometer van Alicante. De stad telt 66.642 inwoners (2016). Vroeger was Benidorm een klein vissersdorpje, nu is het een van de bekendste badplaatsen in Europa. De bevolking kan hierdoor in de zomer oplopen tot boven de 500.000 mensen.

Het historisch centrum van Benidorm ligt op een kaap die de twee grootste stranden scheidt. Dit zijn het Levante-strand (het "nieuwe" Benidorm) en het Poniente-strand (het "oude" Benidorm). Het historische centrum is het oude vissersdorp. Benidorm heeft nog een derde - kleiner - strand: Mal Pas.

Een vakantiehuis huren in Benidorm? Ontdek welke vakantiehuizen in Benidorm te huur zijn op VakantiehuisCostaBlanca.be. Sta je al te trappelen van ongeduld? Ontdek dan snel onze brede waaier aan vakantiehuizen in Benidorm. Een vakantiehuis op het platteland, een luxe-vakantiehuis aan zee of liever een modern vakantiehuis in een levendige badplaats? Wat je ook kiest, wij hebben de geschikte accommodatie voor jou! Wacht dus niet langer en boek nu je ideale vakantiehuis in Benidorm!


Accommodaties in Benidorm

Vakantiehuizen Benidorm

Geselecteerde vakantie accommodaties


Inspiratie nodig?